14-15-vuotiaiden SM-mitalit ratkotaan Saarijärvellä

Nuorten 14-15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään tänä vuonna Saarijärvellä. Kisoihin on JKU:sta on ilmoittautunut iso joukko nuoria urheilijoitamme ja monissa kenttälajeissa nähdään myös kovia kahden hengen joukkueita kamppailemassa joukkuemitaleista. Kenttä on JKU:laisille jo ennestään erittäin tuttu, joka tuo varmasti pientä etua kisasuorituksiin. Nuorten SM-kisoissa tilastot eivät välttämättä kerro koko totuutta, koska kehittyvät nuoret saattavat parantaa ennätyksiään hurjasti kauden pääkilpailuissaan, mutta otetaan kuitenkin muutama nosto seuramme mitalisuosikeista.

T15 sarjassa mukana on kovia tyttöjä jo viime vuoden SM-kisoista. Viime vuoden tuplamestari Venla Saari on ilmoittautunut 800metrille ja 1500metrin esteisiin. Venla on tänäkin vuonna ollut kovassa vireessä ja onkin tilastokärki monella kestävyysmatkalla. Myös viime vuoden pitkien aitojen Suomen mestari Heidi Salminen lähtee taistelemaan mestaruudesta 300metrillä ja 300m aidoissa. P15 sarjassa Leevi-Kalle Heikkilä on mitalisuosikki 100metrillä ja 300metrillä. Leevi-Kalle onnistui Youth Athletic Gamesissa erinomaisesti sadalla metrillä ollen siellä hopealla. Myös 300metriä on kulkenut hienosti ennätysvauhtia tällä kaudella. T14 sarjassa jo aiemmin tänä vuonna Suomen ennätyksen 80m aidoissa juossut Alisa Seilonen on selkeä ennakkosuosikki pika-aitoihin. Alisa nähdään aitojen lisäksi myös 3-loikassa.

Näiden lisäksi JKU:lta on kisassa mukana monia muitakin kovia urheilijoita sekä vahvoja joukkueita joukkuekisoihin. Isot tsempit jokaiselle viikonlopun koitoksiin. Kisaamaan lähdetään varmasti positiivisella meiningillä nauttimaan treenikauden aikana tehdyn työn tuloksista.

Livetulokset

http://live.time4results.com/yu/2018/sm1415/

Osallistujat

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=19&nid=20935