Palokka koululaiskisojen paras

Eilen torstaina nähtiin Harjun stadionilla ennätysmäärä yleisurheilevia koululaisia, kun lähes 1000 innokasta lasta osallistui Jyväskylän alakoulujen välisiin mestaruuskilpailuihin.

Kilpailuissa nähtiin monia lupaavia suorituksia 60 metrillä, pituudessa, kuulassa, korkeudessa, junnukeihäässä ja 1000 metrin juoksussa. Toivottavasti tämäntyyppinen tapahtuma toimisi mahdollisimman monelle lapselle ponnahduslautana alkaa harrastaa urheilua.

Koulujen välisen kilpailun voiton vei Palokan koulu (4 kultaa, 5 hopeaa, 1 pronssi), toiseksi sijoittui Keljonkangas (4 kultaa, 3 hopeaa, 1 pronssi) ja kolmantena oli Jokelan koulu (4 kultaa, 2 hopeaa, 2 pronssia).

JKU järjestää tänä syksynä Harjulla vielä yhden tapahtuman, Kouluviestikarnevaalin 30.9. Tähän voivat osallistua kaikki Keski-Suomen peruskoulun ja toisen asteen koulutuksen oppilaat.

TULOKSET
MITALITAULUKKO