Bryggare johtaa miesten SM-halliottelua

Jyväskylän Hipposhallissa käytävissä SM-halliotteluissa miesten 7-ottelua johtaa yllätyksellisesti HKV:n Samuli Bryggare. Bryggare onnistui kolmessa ensimmäisessä lajissa erinomaisesti juosten 60 m 7,11, hypäten pituutta 713 ja kuulaakin meni ennätyslukemat 15.30, vaikka kilpailussa käytettiinkin kumikuulia. Korkeus kulki tyydyttävästi lukemiin 185 ja näin moninkertaisen arvokisamitalistin poika johtaa kilpailua ensimmäisen päivän jälkeen lukemin 3162. Toisena kilpailussa on Himangan Mauri Kaattari ja kolmantena isäntäseura JKU:n Sami Itani, jotka molemmat nousivat kärkisijoille erinomaisen korkeushypyn ansiosta. Itani hyppäsi tasan kaksi metriä ja Kaatteri peräti 209. Kilpailu mitaleista tulee olemaan sunnuntaina tiukka, sillä kuusi miestä on ylittänyt 2900 pistettä.

Uutena sarjana kilpailuissa mukana ovat 15-ikäiset nuoret. Poikien sarja käytiin lauantaina ja siinä voittajaksi otteli uudella ikäkausiennätyksellä 3149 Lahden Joska Tommola, toiseksi tuli Kajaanin Tuomas Juvonen ja pronssille otteli JKU:n Kaapo Kangas. Entiset veteraanit ja nykyiset aikuisurheilijat suorittivat ottelunsa onnistuneesti ja ennätyksellisesti loppuun myös jo lauantaina. Naisten yleisen sarjan sekä tyttöjen kilpailut käydään sunnuntaina. Naisten kilpailuun ennakkosuosikkina starttaa viime kesän Suomen mestari Salon Vilppaan Milla Kurppa.

Tulokset; http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=18&nid=11172