Kirsti Siekkinen ja Reino Tikkanen ottelivat Suomen ennätykset

Isäntäseura JKU:n aikuisurheilijat saalistivat yhteensä 9 mitalia Jyväskylän Hipposhallissa käydyissä aikuisurheilun SM-halliotteluissa. Suomen mestaruuden voittivat Kirsti Siekkinen (N45), Annika Savolainen (N55) ja Reino Tikkanen (M80). Siekkinen ja Tikkanen tekivät sarjojensa uudet 5-ottelun Suomen ennätyslukemat 3960 ja 3596 pistettä. Hopealle ottelivat Hannele Eronen (N30), Anette Mehtälä (N35), Anne Virtanen (N40) ja JKU:n puheenjohtaja Antti Mero (M45) . Pronssimitalilla palkittiin puolestaan Sami Jämsen (M40) ja Pertti Nieminen (M45). JKU oli aikuisurheilun osalta kisojen paras seura. Kilpailut käytiin SUL:n SM-ottelujen yhteydessä, mikä todettiin positiiviseksi yhtälöksi kaikkien osapuolten kannalta.

Tulokset; https://www.jku.fi/wp-content/uploads/2013/11/tulokset-vet.txt