Hipposhallit 2 lauantaina 3.2.2024 – mukana iso joukko JKU:n kärkiurheilijoita

Hipposhallit 2 kilpaillaan lauantaina 3.2. klo 12 alkaen. Kilpailuun on tulossa mukaan satoja urheilijoita nuorten ja aikuisten sarjoihin, mukana on myös useita Suomen kärkiurheilijoita. Lauantaina tullaan varmasti näkemään huipputason yleisurheilua ja paljon uusia ennätyksiä- yleisön kannustuksen siivittämänä!

Mukana paljon Verso-tiimin urheilijoita

JKU:n omista kärkiurheilijoista, Verso-tiimin urheilijoista, lauantain kilpailuun ovat ilmoittautuneet Viljami Kaasalainen (150 m ja 300 m), Konsta Alatupa (200 m), Ilari Manninen (60 m aj.), Aino Pulkkinen (200 m, 300 m) Tommi Järvenpää (seiväs), Anniina Kortetmaa (200 m), Joonas Lapinkero (kuula) ja Alisa Virtanen (800 m). Luvassa on siis tiivis ja jännittävä kilpailupäivä ja varmasti nähdään myös kovia tuloksia ja ennätyksiä.

Aino Pulkkinen hakee nousujohteisia juoksuja ennen SM-halleja

Aino Pulkkinen juoksee lauantaina ainakin 200 metriä ja mahdollisesti myös 300 metriä. Lauantain tavoitteena on saada lisää startteja ja nousujohteisia tuloksia: ”Nyt on takana vähän rikkonainen ja vammakuntoutus syksy, niin päätimme valmentajan Petteri Jousteen kanssa, että en juokse hallissa 400 metriä vaan panostan nopeuteen. Tarkotuksena on saada nopeus hyvälle tasolle, että treenit SM-hallien jälkeen jatkuisi mahdollisimman hyvin kohti kesän päätavoitteita.”

”Toki haluan juosta hallissa jo mahdollisimman hyviä aikoja. Lauantain kisan jälkeen juoksen vielä yhden 60 m kisan ja sitten SM-halleissa 60 m ja 200 m. Päätavoite on kuitenkin kesässä ja siellä EM-kisat sekä mahdollisesti viestijoukkueen kanssa olympialaisiin pääseminen!”. Aino kertoi tavoitteistaan tälle kaudelle.

Mielenkiintoisia lajeja ja urheilijoita

Miesten pika-aidoissa Ilari Manninen pääsee tälle kaudelle ensimmäiseen starttiin kotiradallaan ja tavoitteena on varmasti parantaa kauden parasta aikaa. Naisten pika-aidoissa ei tällä kertaa nähdä JKU:n värejä, mutta Saara Keskitalo, Vilma Mäki ja Niina Karttunen pistävät varmasti tiukan kisan pystyyn. Entä mikä vire on Konsta Alatuvalla? Alatuvan alkukausi on ollut vakuuttava, joten kovaa menoa on lupa odottaa myös lauantaina? Onko Viljami Kaasalainen iskussa lauantaina ja nähdäänkö miesten pikamatkoilla tiukkoja voittokamppailuita tai jopa Suomen ennätyksiä?

Nuorista urheilijoista mielenkiinto kohdistuu M19 sarjassa juoksevaan Rasmus Vehmaahan (LUM), joka on jo tällä kaudella pistänyt kyseisen sarjan pika-aitojen SE:n uusiksi. Naisten 800 metrille on ilmoittautunut Tampereen Pyrinnön Saga Vanninen, U23 EM-kultamitalisti 7-ottelusta viime kesältä.

Katsomoon on vapaa pääsy. Kilpailussa mukana myös urheiluvaatteita ja -välineitä myyvä Ala-Korpi ja kioski.

Kaikki kilpailuun ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=33956

Kilpailun aikataulu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=33956

kuvat: Esa Jokinen