Parayleisurheilun SM-kisoista 16 mitalia JKU:n urheilijoille

Sunnuntaina 21.1.2024 kilpailtiin Pajulahdessa parayleisurheilun SM-mitaleista. Kilpailussa oli mukana iso määrä JKU:n urheilijoita ja päivä sujuikin hienosti. Kokonaissaalis JKU:n urheilijoille oli 16 mitalia. Mitaleita tuli niin juoksu- kuin kenttälajeista ja mukana oli useita mestaruuksiakin. Kultaa saivat: Toivo Berg, Katri Suhonen, Jenni Hatzitoliou, Jasmine Repo, Elina Miettinen, Eros Hänninen ja Jyri Lehtonen.

Nuorten urheilijoiden valmentaja Laura Koivisto kehui urheilijoiden asennetta kisapäivän aikana: ”Kisat meni pojilla tosi hienosti ja kaikki oli hyvällä asenteella ja keskittyneitä. Pientä jännitystä oli toki ilmassa, mutta se kuuluu asiaan. Jokainen sai onnistuneita suorituksia ja fiilikset olivat kaikilla hyvät kisan jälkeen!”

Samaan yhtyi Leevi Lindi, joka valmentaa JKU:ssa paraheittäjiä. ”Urheilijoilla oli hyvä meininki päällä. Oli tärkeää saada kisasuorituksia ja sitä kautta kisavarmuutta, kun hallissa varsinkaan ei kovin montaa kisaa ole. Oli kiva nähdä, miten motivoituneita urheilijat olivat ja vaikutti myös siltä, että kaikilla oli hauskaa.”

Sunnuntain kilpailussa menestyksen lisäksi hienoa oli nähdä urheilijoiden yhteishenki: urheilijat kannustivat toisiaan seuravaatteista riippumatta ja Pajulahdessa olikin hyvä tunnelma koko kisapäivän ajan.

Kaikki sunnuntain tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset_old.php?ulog=26323