Lumme Energia JKU:n mukana myös kaudella 2024

Aloitetaan uusi vuosi hienoilla uutisilla! JKU ja Lumme Energia jatkavat yhteistyötään!

JKU on saanut tukea Lumme Energian Liike on energiaa -rahaston kautta. Tuki kohdennetaan seuran toiminnan kehittämiseen ja kaikkien harrastamisen mahdollistamiseen. Liike on energiaa -rahaston tavoitteena on lisätä liikkumista ja luoda hyvää energiaa liikunnallisilla elämäntavoilla. Tukea myönnetään vuosittain paikallisille urheiluseuroille ja kulttuuritoimijoille. Tuen avulla haluamme toimia kannustavana esimerkkinä kaikille ja työskennellä yhteisen hyvän eteen yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Alueellinen elinvoimaisuus ja kestävä kehitys toimivat rahaston kulmakivinä, ja näitä pyrimme edistämään omassa viestinnässämme ja muussakin toiminnassamme.

artikkelikuva: Esa Jokinen