Kultaa naisten ja miesten 4×400 metrin viesteistä – SM-viestien onnistumiset nostivat JKU:n toiseksi Kalevan Maljassa!

SM-viestit päättyivät kultajuhtiin sekä naisten että miesten 4×400 metrin viesteissä. Kumpikin joukkue juoksi vahvasti ja päättäväisesti alusta alkaen, selkeästi mestaruus tähtäimessä. Naisten voittoaika oli 3.40,62 ja toiseksi tullut HIFK jäi JKU:sta vajaan sekunnin. Naisten joukkueessa juoksivat Siiri Rainio, Anniina Kortetmaa, Heidi Salminen sekä Aino Pulkkinen. Miehet juoksivat ajan 3.12,28 ja voitto irtosi reilun sekunnin erolla toiseksi tulleeseen HKV:hen. Miesten joukkue juoksi järjestyksessä Konsta Alatupa, Valtteri Keskinen, Iiro Surkka ja Viljami Kaasalainen. Vaikka viikonloppu oli monelle pitkä ja sisälsi useamman startin, jaksoivat joukkueet taistella loppuun asti ja antaa kaikkensa kentälle.

Toisen päivän mitalisaalista kasvattivat 4×1500 metrin sekaviestijoukkue sekä N17 4×100 metrin aitaviestijoukkue pronssisilla mitaleilla. Sekaviestijoukkueessa juoksivat Alisa Virtanen, Onni Ikonen, Siiri Rainio ja Otto Kaario. Aitaviestijoukkueen juoksijat olivat Aada Aarnio, Siiri Kihlman, Nea Koppeli ja Pirkko Järvikylä.

Viikonlopun aikana kerättiin myös useampia pistesijoja, taisteltiin joukkueena sekä kannustettiin muita kovaan ääneen ja lopulta se riitti nostamaan JKU:n Kalevan Maljan pisteissä toiselle sijalle neljänneltä sijalta. Lahden Ahkera voitti Kalevan Maljan ylivoimaisesti 453 pisteellä. JKU otti toisen sijan pistein 357,5 ja kolmanneksi sijoittunut Tampereen Pyrintö jäi vain pisteen päähän JKU:sta.