Seuracupista viides peräkkäinen voitto

JKU voitti valtakunnallisen Seuracupin Superfinaalin viidettä vuotta peräkkäin. Joensuussa käydyssä finaalitapahtumassa JKU keräsi 690 pistettä ja vei sillä voiton lähes ylivoimaisesti, kun toiseksi tulleen Turun Urheiluliiton pisteet olivat 612 ja kolmanneksi tulleiden Espoon Tapioiden pisteet 590. Finaalissa pisteitä saa sijoituksen mukaan, ja jokaisessa lajissa on urheilijoita kaksi/seura.

Tärkeitä lajivoittoja JKU:lle toivat Jenny Björkberg, Essi Suni, Kiira Kahilainen, Nea Koppeli, Pinja Vienola, Elsa Helolahti sekä Valtteri Paksuniemi. Seuracupin hengen mukaisesti isossa roolissa olivat kuitenkin myös ne, jotka lähtivät täydentämään joukkuetta ja heittäytyivät kilpailemaan itselleen vieraammassa lajissa. 

Seuracupin tulokset löydät: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=96450