SAUL SM-kisat Kuopiossa 16.-18.6.

Mastersiemme SM-kisat Kuopiossa oli menestyksekkäät. Vaikka matkan varrella tuli harmittavia loukkaantumisia ja poisjääntejä, keräsi urheilijamme kisoista huikeat 73 mitalia. 27 kultaa, 22 hopeaa ja 24 pronssia.

Kisojen menestyksekkäimmät urheilijamme olivat Terhi Kokkonen (4 kultaa) sekä Annika Savolainen ja Antero Markunsalo (3 kultaa). Yhden tai kaksi mestaruutta taisteli useita urheilijoitamme: Pirjo Karetie, Jukka Järvenpää, Leena Tenhu, Jaana Siekkinen, Juha Vimpari, Tuire Mäki, Tessa Tillgren, Suvi Puttonen, Johanna Kivistö, Ville Kleemola, Juuso Sillanpää ja Maire Ahonen.

 

Tulokset kokonaisuudessaan:
https://www.rapidaro.com/apps/results/296/029602023-06-16firesults.html

 

Menestyksen takana on näissä kisoissa paljon muutakin kuin sijoitukset ja mitalit. Oli hienoa nähdä, miten joukossa oli taas monta ensikertalaista testaamassa omia rajojaan. Hauskaa pidettiin kentällä ja kentän ulkopuolella. Tätä on kilpaurheilu parhaimmillaan.

Onnea kaikille osallistujille hienoista suorituksista ja tsemppaamisesta!