Harju Cup keskiviikkona 21.6.

Keskiviikkona 21.6. Harju täyttyy jälleen kovatasoisista urheilijoista. Harjulla on tänä kesänä nähty jo useampia Suomen ennätyksiä ja tämän keskiviikon kisa tuskin myöskään jättää ketään kylmäksi niin sään kuin urheilijoiden suoritustenkaan osalta.

Juoksulajeissa tullaan näkemään totuttuun tapaan kovaa vauhtia. JKU:laisittain mielenkiintoisimpia lajeja on naisten 400 metriä, jossa Heidi Salminen on mukana. Salminen on juossut jo tämän kauden aikana U23 EM-rajan 400 metrin aidoissa, joten sileän matkakin kulkee taatusti lujaa. Silja Kempas ja Veera Mattila ovat tällä kaudella jo 400 metriä juosseet ja ovatkin ennakkoon kärkitaistossa vahvoja kandidaatteja Hilla Uusimäen kanssa. Kempas ja Uusimäki tuplaavat keskiviikkona juoksemalla ensin 100 metriä, jossa Kempas lähtee ennakkoon tämän kauden kovimmalla tilastoajalla liikkeelle.

Naisten 100 metrin aidoissa ennakkoon kovimman tilastoajan on juossut Vilma Mäki ja keskiviikon kisa tulee varmasti olemaan tasainen ja tiukka kamppailu. Miesten 100 metrillä Eino Vuorella on keskiviikon lähtöviivalle tulijoista tämän kauden kovin tilastoaika. JKU:n Versotiimistä mukana on mm. Arttu Peltola, joka tulee varmasti kärkikahinoihin mielellään mukaan.

Miesten korkeuteen on ilmoittautunut tämän kesän kotimaisen kärkituloksen 218 hypännyt Arttu Mattila, joka havittelee Harjulla vieläkin korkeampia korkeuksia. Naisten kolmiloikassa jännitetään, nähdäänkö 13 metrin ylityksiä, kun mukana on mm. hallikaudella 13,05 hypännyt Ilona Ruohola. Mukana on myös useita 12,60-12,80 välille hypänneitä urheilijoita.

Keskiviikkona Harjulla kilpailee myös useita nuoria lupaavia urheilijoita. Mukana on mm. Kasperi ja Rasmus Vehmaa, JKU:n Tommi Järvenpää.

Kaikki keskiviikon kilpailuun ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=32032

Aikataulu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=32032

Kilpailuun on vapaa pääsy katsojilla.

 

artikkelikuva: Esa Jokinen