Harju Cup 1 ennakko

Tiistaina 23.5. kilpaillaan Harju Cup 1 klo 17:00 alkaen. Stadionilla tullaan näkemään JKU:n omien urheilijoiden lisäksi myös muita kotimaisia kärkiurheilijoita eli luvassa on taatusti jännittäviä otatuksia. Harju Cup -kilpailua voidaan myös pitää kenraaliharjoituksena Motonet GP-kilpailuun, joka pidetään parin viikon päästä keskiviikkona 7.6. Harjun stadionilla.

Harju Cupin lajivalikoima on monipuolinen ja urheilijoita onkin ilmoittautunut kilpailun yli 300. Yksi mielenkiintoisimmista lajeista on naisten 100 metrin pika-aidat. Kilpailuun on ilmoittautunut mm. Nooralotta Neziri ja Annimari Korte, joten ennakkoasetelman perusteella voidaan odottaa jännittävää kaksinkamppailua näiden urheilijoiden välillä. Mukana on myös mm. Jessica Kähärä ja Saara Keskitalo, jotka juoksivat hallikaudella 60 metrin aitojen uudet ennätyksensä.

JKU:n omista kärkiurheilijoista tullaan näkemään Nezirin lisäksi mm. Anniina Kortetmaa, Aino Pulkkinen ja Heidi Salminen 150 metrillä. JKU:laisia tulee haastamaan mm. Silja Kempas, joka paranteli hallissa Suomen ennätystä 150 metrillä. Miesten samalla matkalla JKU:laisista katseet kannattaa kiinnittää Viljami Kaasalaiseen ja Konsta Alatupaan. Juoksumatkojen lisäksi kenttälajeissakin riittää mielenkiintoa. Esimerkiksi naisten seiväshypyssä voidaan nähdä korkeita hyppyjä, kun mukana on Saga Andersson.

Harju Cupissa kilpaillaan lisäksi nuorten sarjoissa. Lajeja on 9-vuotiaista alkaen.

Kaikki ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=32030

Kilpailun aikataulu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=32030

artikkelikuva: Anssi Mäkinen