SM-Maastot 7.5. Helsingissä

SM-maastot juostaan sunnuntaina 7.5. Helsingissä ja kilpailuun on ilmoittautunut iso joukko JKU:n urheilijoita. Yhteensä 23 juoksijaa JKU:lta lähtee kamppailemaan henkilökohtaisista SM-mitaleista sekä joukkuemitaleista. Kalevan maljan pisteiden keräys on kauden 2023 osalta myös käynnissä, joten maastoista voidaan odottaa jännittäviä kamppailuita myös pistepotin kerryttämisen kannalta.

Maastoihin on ilmoittautunut mukaan esimerkiksi Juho Ylinen, joka oli parin viikon takaisen SM-maantien viides. Miesten sarjassa juoksee myös mm. Jonathan Kilpelä, Miika Takala ja Otto Kaario. Naisten kilpailussa mukana on mm. Heini Ikonen, Ulla Virtanen sekä Pihla Hokkanen.

Viime vuonna kolmanneksi T15 sarjassa sijoittunut Olivia Puranen on varmasti tämänkin vuoden kärkikamppailuissa mukana. Miesten 17 sarjassa juoksee mm. Lauri Lakanen, joka oli neljäs SM-maantiellä.

Helsingissä juostaan lauantaina 6.5. SAUL:n aikuisurheilijoiden maastot, jonne on ilmoittautunut kolme urheilijaa JKU:lta sekä Flying Finns Junnumaastot, jossa mukana on viisi JKU:n juoksijaa. Monelle urheilijalle tämän viikonlopun maastokisa onkin kauden avauskilpailu, joten jäädään jännityksellä odottamaan viikonlopun kisoja!

artikkelikuva: Tapio Nevalainen