PM-maastot avasivat monelle kesän kisakauden!

Keskiviikkona 3.5. juostiin Harjun maastoissa pm-maastot 9-15 vuotiaiden sarjoissa sekä samalla JKU:n ja Ski Jyväskylän yhdessä järjestämän maastocupin ensimmäinen osakilpailu.  Maastocupin osakilapilussa juoksemaan pääsi 5 vuotiaiden sarjasta ylöspäin, aina masterssarjoihin asti. Toukokuun lopussa juostaan maastocupin toinen osakilpailu ja syksyllä vielä kaksi viimeistä osakilpailua. 

Maastokisat ovat perinteisesti monelle yleisurheilijalle yleisurheilukauden avauskilpailuilta, mutta myös muiden kestävyyslajien urheilijoita maastokilpailuissa monesti näkyy. Keskiviikon maastocupissa nähtiinkin yleisurheiluseurojen lisäksi urheilijoita myös mm. hiihdon ja suunnistuksen puolelta.

Vaikka keli olikin viileä ja sateinen, näkyi urheilijoiden kasvoilla hymyjä ja palkintopallilla tuuletettiin onnistuneita suorituksia. Kaikki kilpailun tulokset löytyvät tuloslistasta: https://live.tuloslista.com/12764

Kuvassa P12 sarjan mitalikolmikko.

Artikkelikuvassa T15 sarjan mitalikolmikko.