Onnistumisia, ennätyksiä ja riemun kiljahduksia TJIG:ssä!

Lasten ja nuorten hallikausi huipentui TJIG-kisaan viikonloppuna. Tampereella kisattiin jo 28. kerran ja mukana olikin yli 1500 osallistujaa 10-17 vuotiaiden sarjoissa. Viikonlopun aikana nähtiin paljon onnistumisia ja ennätyksiä sekä iloisia ilmeitä niin suorituspaikoilla kuin katsomossakin. Oman kisan lisäksi viikonloppuna pääsi kannustamaan muita urheilijoita ja tutustumaan paremmin muissa ryhmissä urheileviin JKU:laisiin sekä muiden seurojen urheilijoihin.

”Omaa suoritusta auttoi se, kun kaverit olivat katsomossa tukemassa ja tsemppaamassa”, kertasi Alina Pentti, joka hyppäsi T15- sarjan pronssia uudella ennätyksellään 10,70. Katsomoissa oli hyvä tunnelma, eikä kannustamisessa säästelty äänenvoimakkuutta. Moni urheilija ylsikin ennätykseensä hyvän kisatunnelman avittamana. JKU:n urheilijoilla oli hallikauden huipennuksessa hyvä vire päällä ja urheilijat keräsivät yhteensä 28 mitalia (6 kultaa, 6 hopeaa, 16 pronssia).

TJIG-reissun parasta asiaa oli vaikea keksiä, kun 11-vuotiaat viestijuoksijat miettivät viikonlopun kivointa asiaa. Lopulta tytöt kuitenkin totesivat, että viikonlopussa kivointa oli kaikki. Tämän perusteella kisareissu Tampereelle oli varsin onnistunut.

Kaikki viikonlopun tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=92822