Mitalihumua SM-otteluissa ja moukarin talvimestaruuskisoissa

Kuortaneen SM-halliotteluiden ensimmäinen kilpailupäivä 4.3. saatiin JKU:n osalta päätökseen mitalijuhlilla, kun Joona Viitala juhli P15 sarjan hopeamitalia 5-ottelun päätteeksi. Viitalan pistesaalis oli 3184 pistettä. Joona teki ottelusarjassaan kolmessa lajissa myös oman uuden ennätyksenä: 60 metrin aitajuoksussa, pituushypyssä ja kuulantyönnössä. Joona kertoi ottelun jälkeen, että ottelu meni oikeastaan ihan käsikirjan mukaan ja se palkittiin hopeisella mitalilla.

Naisten 17 sarjassa Pirkko Järvikylä oli 5-ottelussa viides pistein 3221 ja Eevi Ylitalo 14. pisteillä 2809. Moona Heikkinen joutui keskeyttämään ottelun kolmen lajin jälkeen.

Mitaleita tuli myös Kaustiselta moukarinheiton talvimestaruuskilpailuista. Emmi Mäkäläinen heitti N19 sarjan pronssia tuloksella 55,64 ja Iitu Riekkinen T15 sarjan pronssia tuloksella 51,16. Olli Mäkäläinen oli seitsemäs M17 sarjassa tuloksella 45,82. Kaikki moukarinheittäjät tekivät myös uudet omat ennätyksensä.