Hipposhallit 4.-5.2. ennakko

Viikonloppuna päästään Hipposhallissa kilpailemaan niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. SM-ja EM-hallit lähestyvät kovaa vauhtia ja urheilijoilla onkin kova halu saada onnistuneita suorituksia ennen hallikauden isoimpia kilpailuita!

Naisten 60 metrillä tullaan varmasti näkemään mielenkiintoinen kamppailu voitosta, kun JKU:n hyvässä vireessä oleva Aino Pulkkinen ja Raision Kuulaa edustava Johanna Kylmänen asettuvat lähtöviivalle. Kumpikin on juossut tällä kaudella ajan 7,42. Haastetta tälle kaksikolle tuo mm. Joensuun Katajan Silja Kempas, joka on osoittanut alkukaudesta olevansa kovassa kunnossa ja laittanut ennätyksensä uusiksi mm. juoksemalla 150 metrin Suomen halliennätyksen ensimmäisissä Hipposhalleissa. Miesten 60 metrin matkalla Lapuan Virkiän Valtteri Loukolta voidaan odottaa kovaa aikaa. Viime Hipposhalleissa Louko osoittikin jo olevansa kunnossa juoksemalla 150 metrin Suomen halliennätyksen ja sen jälkeen 60 metrin oma ennätyskin on jo mennyt uusiksi (6,73). Louko juoksee viikonloppuna myös 200 metriä ja saa siinä vastaansa mm. JKU:n Konsta Alatuvan, joka on aloittanut kautensa vahvasti juoksemalla 150 ja 300 metrin matkoilla ennätyksensä. Alatupa juoksee Hipposhalleissa myös 400 metriä.

Naisten 400 metrin matkalla on luvassa jännittävä juoksu. Hyvässä kunnossa oleva Aino Pulkkinen, joka hallikauden avauksessaan paransi myös 200 metrin ennätystään, asettuu lähtöviivalle mm. Ella Räsäsen (Esbo IF), Kristiina Halosen (Lappeenrannan Urheilu-Miehet) sekä Silja Kemppaan kanssa (Joensuun Kataja). Naisten välillä tullaankin varmasti näkemään tiukkaa kamppailua palkintopallisijoista.

Kenttälajeista kannattaa pitää silmällä naisten seiväshyppyä, jossa viime kesänä Suomea MM- ja EM-kilpailuissa edustanut Esbo IF:n Saga Andersson on mukana.  Hipposhalleissa kilpailee myös iso joukko nuoria lupaavia urheilijoita. Esimerkiksi Lappeenrannan Urheilu-Miesten Rasmus Vehmaan otteita 60 metrin aitajuoksussa kannattaa pitää silmällä. Viimeksi Jyväskylässä tammikuun Hipposhalleissa Vehmaa sivusi  60 metrin aitojen 19-vuotiaiden Suomen ennätystä.

Hipposhalleihin on vapaa pääsy katsojille.

Kaikki ilmoittautuneet: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=31840

artikkelikuva: Esa Jokinen