Tiukkaa pistekamppailua Seuracupin kärkipaikasta

Tilanne Seuracupin kärjessä on tällä hetkellä erittäin tiivis. JKU:n pistepotti ensimmäisestä osakilpailusta oli 15 689 pistettä, Tampereen Pyrinnön pisteet on vain neljä pistettä vähemmän, HKV:n 69 pistettä vähemmän ja Joensuun Katajan 435 pistettä vähemmän. Kärkiseuroista vielä kisaamatta on Turun Urheiluliiton Seuracup piirikisa. Kovaa vastusta antaa tietenkin myös Lahden Ahkera ja Espoon Tapiot sekä nousua tekevät Riihimäen Kisko ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu.

Seuracupissa lähdettiin rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja ja heittäydyttiin upeasti joukkueen eteen. Muun muassa 11-sarjan viestijuoksuissa oli mukana useita ensikertalaisia, jotka toimivat hienosti joukkueena ja kaikki joukkueet toivat kapulan maaliin saakka. PB-corner täyttyi jälleen ennätyksistä ja Harjun katsomo pääsi nauttimaan urheilijoiden iloisista tuuletuksista.

Seuracupin toinen osakilpailu järjestetään tiistaina 9.8. Saarijärvellä, jonne JKU:n joukkue lähtee bussilla. Seuracup on valtakunnallinen seuraottelu, jonka finaalit kisataan lauantaina 3.9. Superfinaaliin pääsee kahden piirikisan yhteenlaskettujen pisteiden perusteella kahdeksan parasta seuraa.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=88543.