Joonas Lapinkero pohjoismaiden mestariksi 10-ottelussa

Joonas Lapinkero paransi viikonloppuna Seinäjoella PM-moniotteluissa ennätystään 10-ottelussa yli 300 pistettä ja voitti pohjoismaiden mestaruuden M19 sarjassa. Joonas otteli 7170 pistettä, joka ylittää U20 MM-kisojen tulosrajan. ”Parasta oli saavuttaa MM-kisaraja tavoite ja siihen vielä mestaruus päälle. Oli siellä lajeja, joissa epäonnistuin, mutta niitä paikkailtiin sitten hyvillä onnistumisilla”, ottelijan ajatusmallin sisäistänyt Joonas kertoo.

Isoimmat ennätysparannukset Joonas teki keihäässä heitettyään 55,11 ja 1500 metrillä ajalla 4.39,12. Aitojen ja pituuden tulokset olivat myös selvästi Joonaksen ennätyksiä parempia, mutta niissä oli liikaa myötätuulta ennätystuloksiksi. M17 sarjassa otelleen Lassi Nalkin ottelu jäi tällä kertaa kesken ensimmäisen lajin jälkeen.

Kaikki tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=88174#M110.