Kolme JKU:n miespika-aitajuoksijaa alle 14 sekunnin

9-15-vuotiaiden pm-moniotteluiden yhteydessä juostiin miesten 110 metrin aidat lisälajina. Osanottajia oli vain kolme, mutta urheilijat olivat sitäkin kovempia. Viime kesänä SE:n juossut Elmo Lakka avasi kauden 13,55. Hallikaudella MM-kisoissa 60 metrin aidoissa Suomea edustanut Ilari Manninen juoksi heti ennätyksen 13,93 ja Santeri Kuusiniemi 13,97. Miehet juoksivat vielä toisen juoksun vajaan tunnin palautuksella. Tasaisessa kunnossa oleva Elmo juoksi toisessa juoksussa 13,56. ”Toivottavasti tällä näytöllä pääsee juoksemaan vähän isompiinkin kisoihin. Leiri meni hyvin, niin tiesin, että pystyn avaamaan kauden hyvin. Tämä oli uran paras kauden avaus. Kunto alkaa löytymään. Ennätysvuosi tulossa, ainakin toivotaan niin”, Elmo toivoi kisan jälkeen.

Santeri tykitteli viime kesän ennätyksestään pois jopa 25 sekunnin sadasosaa tuloksella 13,79. ”Nyt se alku tuli hyvin, olin heti mukana. Tiesin, että kun saan alun ja ensimmäisen aidan hyvin, niin pystyn vetään väleissä tosi kovaa”, Santeri iloitsi toisen juoksun onnistumista. Ilari paransi ennätystään vielä toisessa juoksussa aikaan 13,85. ”Avaukseksi hyvät juoksut. Tänään oli enemmän yritystä, kuin rentoutta. Se näkyy juoksun loppupäässä ainakin, loppu oli aikamoista taistelua, eikä ollut hyvää rytmiä. Eiköhän aika tuosta vielä tipu. Seuraava aitakisa on Espoon GP:ssä 8.6.

Pm-otteluissa nuoret urheilijat eivät antaneet kevyen kesäsateen haitata vaan nuoret ottelivat koko päivän parhaansa yrittäen. Ennätyksiäkin nähtiin iso määrä ja tästä todisteena PB-cornerin enkkamerkinnät. Seuraavan kerran Harjulla kilpaillaan 13.6. Harju Cup 2:n merkeissä. Lisää kansainvälistä vauhtia Harjulla päästään näkemään 26.7. Jyväskylän Motonet GP:ssä.

Kirsti Siekkinen juoksi N55 sarjan SE:n 80 metrin aidoissa ajalla 13,84.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/10982.