Harju Cupissa 300 metrin SE

Kansallisesti kovimmasta tuloksesta vastasi IF Sibbo-Vargarnan Eljas Aalto, joka juoksi 300 metrillä uuden SE:n 33,48. Kovaa juoksivat myös Milja Thureson 150 metrillä 17,73 ja Antti Ihamäki 5000 metrillä 14.23,25 sekä Rasmus Vehmaa M17 aidoissa, 13,72. JKU:n nuoret urheilijat tehtailivat ennätyksiä, joista mainittakoon Hilma Kinnusen N17 100 metrin aidat myötätuuleen 14,00 (+2,5) ja Jenna Tuomaalan 20 sentin ennätysparannus seipäässä tulokseen 361. ”Juoksun kanssa oli vähän haasteita, mutta kun se saatiin sujumaan, niin hyppy parani. Tekniikkani on mennyt eteenpäin. Seuraavaksi kisaan puolentoista viikon päästä koululiikuntaliiton mestaruuskisoissa. ”, Jenna kertoo kisan jälkeen.

Harju Cup 1:ssä oli iso joukko Joensuun Katajan urheilijoita. ”Ilmoitin hyvissä ajoin urheilijoille, että tullaan Jyväskylään juoksemaan ja nimenomaan niin, että kaikki osallistuu kahdelle matkalle. Tämä oli harjoituskilpailu juoksijoille. Näkee, että Jyväskylässä on kokenut järjestäjä- ja toimitsijakaarti ja julmettu määrä masters-urheilijoita mukana, sitä ihailen”, Joensuun Katajan valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulainen kertoo kisojen tohinassa.

Harju Cupissa valmistaudutaan tänä kesänä syksyn SM-viesteihin ja ensimmäisessä Harju Cupissa oli vuorossa 4×100 metrin viestit. Mukana oli yhteensä 16 nuorten joukkuetta ja kolme masters-joukkuetta. ”Kivaa”-kommentti tuli kuin yhdestä suusta P15 ja N17 joukkueilta, kun kysyi millaista, oli juosta viestissä. Yhdessä joukkueena kilpaileminen on siis hauskaa ja kapula kädessä juoksee kovempaa. Harju Cup 2 vuorossa on 4×400 metrin ja 4×300 metrin viestit.

Kaikki tulokset: https://live.tuloslista.com/10909