Luukas Kontro voitti SM-maantiellä 17-sarjan ja JKU johtaa Kalevan maljaa

Tänään Raumalla kisatuissa maantiejuoksun SM-kisoissa JKU:n Luukas Kontro voitti M17-sarjan 10km juoksun ennätyksellään 32.58 ja selkeällä 12 sekunnin erolla ennen Koiviston Kipinän Anssi Mustosta. Valmentaja Ari Nummelan mukaan varaakin vielä jäi, sillä Kontro juoksi vain voittaakseen. Harjoituskausi on sujunut hyvin ja Kontro on kaikin puolin erinomaisessa kunnossa ja juoksemassa kohti ennätyskesää.

N19-sarjassa JKU:n Kiia Paavola oli 10km kisassa hopealla uudella ennätykselään 38.47. Paavolan päälaji on triathlon, mutta on osallistumassa myös muutaman viikon päästä käytäviin SM-maastoihin. Yleisten sarjojen puolimaratonilla JKU:n urheilijat pärjäsivät myös hyvin Anna-Elina Heikkisen sijoittuessa seitsemänneksi ja Juho Ylisen kahdeksanneksi.

JKU aloitti Kalevan maljan jahtaamisen erinomaisesti ja siirtyi heti ensimmäisen ”osakilpailun” jälkeen kärkeen ennen Helsingin Kisa-Veikkoja ja Turun Urheiluliittoa.

Kuvat: Ari Nummela

SUL:n tiedotteet: