Junnuhalleissa nuorten urheilun riemua

Nuorten hallikausi huipentui junnuhalleihin. Lauantaina valokeilaan pääsi 9-15-vuotiaat, sillä lajeja oli vain lapsille. Tuloksenteko ei jäänyt ainakaan tunnelmasta kiinni, kun suorituspaikoilta kantautui rytmikäs kannustus. Kannustus siivitti nuoret urheilijanalut uusiin ennätyksiin esimerkiksi P15 1000 metrillä kaikki viisi juoksijaa alittivat kolmen minuutin rajapyykin, vaikka kenenkään ennätys ennen tätä päivää ei ollut alle tämän haamurajan. Voittoon juoksi Lauri Lakanen ajalla 2.48,34, toiseksi puristi Valtteri Kinnunen ajalla 2.53,30. Pronssille ylsi Konsta Vuorela ajalla 2.57,87. Nelossija taistelussa voiton vei Kälviän Tarmon Santeri Kallio, 2.59,82, ennen Vilho Hietalaa, 2.59,85.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/10722

Ennen kisojen alkua valmennusryhmäläisistä otettiin ryhmäkuvia. Kuvaus toimi samalla ryhmähenkeä nostattavana hetkenä, vaikka ihan kaikka eivät kuvaan ehtineetkään. Kuvia käytetään JKU:n nettisivuilla valmennusryhmien esittelyyn.

Kilpailukausi jatkuu aikuisurheilijoiden osalta sunnuntaina SAUL:n vauhdittomien SM-kilpailuilla Hipposhallissa.