Ilmoittaudu TJIG-kisareissulle 23.2. mennessä

Vuoden suurin junioriyleisurheiluhallikilpailu ja monelle hallikauden pääkilpailu järjestetään maaliskuun alussa. Kisat ovat kolmipäiväiset, mutta perjantaina 11.3. kisaa vain 17-22 sarjojen ottelijat. Seuran järjestämä TJIG-reissu ajoittuu la ja su –päiville. JKU järjestää bussikyydin (meno la aamu Monnarilta ja paluu su ilta Monnarille) ja hotellimajoituksen (Holiday Inn Tampere – Central Station kolmen hengen huoneissa) aamupalalla.

JKU urheilijapaketti

Noin 90 € (hintaa voi pudottaa minimin ylittävä osallistujamäärä; HUOM. kisalajit eivät sisälly pakettiin)

Yhteinen kisamatka toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 25 urheilijaa.

Bussikuljetus Tampereelle ja takaisin (meno la aamu – paluu su ilta).

Hotellimajoitus Hotelli Holiday Inn Tampere – Central Station la-su yö (aamupala kuuluu hintaan).

Kyyditys hotellin ja hallin välillä.

Seuran tarjoamat palvelut kisareissuun liittyvissä asioissa mahdollisuuksien mukaan (mm. valmennus & huolto).

Pakettiin voi erikseen tilata myös erillishintaisen sportbuffet -päivällisen hotellin ravintolassa 14,70 €.

Alennuksena perheen muille jäsenille pakettihinta on seuraava: toinen perheen jäsen 58 € ja kolmas/neljäs/viides perheenjäsen 35 €.

———————————————————————————————————————————

Ilmoittautuminen reissuun (urheilijapaketti) hoituu alla olevan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään ke 23.2. mennessä. https://www.suomisport.fi/events/f8e7ee35-5225-4262-87b8-4ba58118d051

Ilmoittautuminen kilpailuun hoidetaan erikseen itse kilpailukalenterin kautta viimeistään su 6.3. mennessä. HUOM jälki-ilm. mahdollisuutta ei ole. https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29642

JKU:n valmennusryhmien valmentajia on mukana reissussa auttamassa ja ohjeistamassa meidän urheilijoita. Seurahengen kohotukseen ja kaverisuhteiden luomiseen/vahvistamiseen seuran tarjoamat yhteiset kisareissut ovat mitä parhaimpia.