Hotelli Verso jatkaa JKU:n huippu-urheilutiimin nimikkoyhteistyökumppanina ja JKU:n pääyhteistyökumppanina kausilla 2022-2023

Verso

Verso-tiimin nimikkoyhteistyökumppanina jatkaa kausilla 2022-2023 Hotelli Verso. Yhteistyöllä kehitetään kansainvälisellä tasolla ja sille johtavalla kehityspolulla olevien urheilijoiden ja heidän valmentajien toimintaedellytyksiä. Verso-tiimin tavoitteena on, että yhä useampi JKU:n urheilija kilpailee vähintään EM-tasolla ja heillä on ammattivalmentajat. Verso-tiimin lisäksi Yöpuu Yhtiö jatkaa JKU:n pääyhteistyökumppanina. Huippu-urheilun lisäksi Yöpuu Yhtiö on mahdollistamassa muun muassa lasten urheilukoulutoimintaa.

Yöpuu Yhtiö on yksityinen perheyritys, joka tarjoaa Jyväskylässä majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita. Jyväskylän vuoden yrittäjiksi 2020 valittu yrittäjäpariskunta luotsaa laadukkaita hotelleja, ainutlaatuista Yöpuuta ja urbaania Versoa, uniikkeja ravintoloita Pöllöwaaria ja Verson Baari & Keittiötä sekä syksyllä avautunutta Bistro Kirkkopuistoa.

Tutustu Hotelli Versoon ja muihin Yöpuu Yhtiön toimipisteisiin https://www.hotelliverso.fi/.