Eemil Helanderille uusi ennätys ja neljäs sija U23 EM-kilpailuissa

Alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut päättyivät tänään sunnuntaina Tallinnassa. Eemil Helander juoksi 3000m esteissä hienon ennätyksen 8:39.75, joka riitti neljänteen sijaan. Kauas ei mitali jäänyt, sillä Helander jäi kolmannesta sijasta vain 0,58 sekuntia. Onnea Eemilille ja valmentaja Ari Nummelalle mahtavasta juoksusta!

Päivän toinen odotettu JKU:lainen oli pikaviestijoukkueessa mukana ollut Konsta Alatupa, joka ei kuitenkaan harmillisesti päässyt strattaamaan omaa osuuttaan, sillä Suomen kilpailu päättyi ensimmäisen vaihton epäonnistumiseen Eeli Purolan ja Santeri Örnin välillä.

Ensi viikonloppuna kilpaillaan alle 20-vuotiaiden EM-kilpailut niin ikään Tallinnassa. Mukana JKU:sta ovat Venla Saari, Heidi Salminen, Aada Koppeli ja Arttu Peltola.