Eemil Helander finaaliin U23 EM-kilpailuissa Tallinnassa

Alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut Tallinnassa käynnistyivät JKU:n urheilijoiden osalta tänään. Eemil Helander voitti 3000m esteiden alkueränsä ajalla 8:46,02. 3000m esteiden finaali kisataan sunnuntaina.

Juuso Peltola juoksi 110m aitajuoksun alkueränsä viidenneksi ajalla 14,43 ja jäi välieräpaikasta niukasti 3 sekunnin sadasosaa. Juuson erään osui 1,0 m/s vastatuulta. Varusmiespalvelustaan paraikaa suorittavalle Juusolle tämä oli valmentaja Antti Mero Juniorin mukaan perusjuoksu kesän muihin kisavetoihin suhteutettuna. ”Loppukesästä sitten kolkutellaan 14 sekunnin rajaa!” Mero jr. lisää.

JKU:n Konsta Alatupa pääsee irti sunnuntaina, kun ohjelmassa on 4x100m viesti.