Hallikausi paketissa ja katseet on suunnattu jo kohti kesää

Sadasosat eivät kääntyneet JKU:laisille EM-kisoissa

Tällä hallikaudella sadasosat eivät olleet JKU:n kärkiurheilijoiden puolella. Ensinnäkin Santeri Kuusiniemi jäi 60 metrin aitojen EM-hallirajasta yhden sadasosan. Elmo Lakka juoksi EM-kisoissa 60 metrin aitojen alkueristä suoraan välieriin 7,70 ajalla. Välierissä Elmo jäi ajalla 7,71 vain sadasosan finaalipaikasta. Sadasosasta oli kiinni myös Nooralotta Nezirin EM-mitali. Nooralotta selvitti alkuerän ja välierän varmasti ja juoksi finaalissa hienosti 7,93, joka on vain kaksi sadasosaa Suomen ennätyksestä. Tänä vuonna 7,93 ei kuitenkaan riittänyt mitaliin, vaan Nooralotta jäi harmittavan yhden sadasosan mitalista. Vaikka sadasosat eivät olleet aitureiden puolella EM-kisoissa, he kaikki paransivat hallikaudella ennätyksiään ja nostivat tasoaan. Siitä saavat olla ylpeä!

Ilari ja Anniina EM-kisoissa

Anniina Kortetmaa juoksi toisissa EM-halleissaan Torunissa. Viimeksi vuonna 2017 halli EM-kisoissa Anniina venyi 60 metriällä välieriin. Tällä kertaa Anniinan aika 7,48 ei valitettavasti riittänyt välieriin. Ilari Manninen osallistui ensimmäisiin aikuisten arvokisoihin ja juoksi 60 metrin aitojen alkuerässä 7,90. Ilarin erä pääsi lähtemään vasta kolmannella starttiyrityksellä, joten reppuun kisareissusta jäi useampikin arvokisastartti tulevaisuutta ajatellen.

Hallikausi Jyväskylässä paketissa

Hallikausi on nyt JKU:n osalta saatu päätökseen, kun maaliskuun puoliväliin suunnitellut avoimet Keski-Suomen juniorikisat jouduttiin perumaan. Hipposhallissa päästiin kuitenkin järjestämään alkuvuodesta neljät kisat. Harmillista oli, että yhtään kisaa alle 15-vuotiaille ei pystytty järjestämään hallikaudella. Kesällä Harju Cup järjestetään 22.5., 19.6. ja 1.9. Lisäksi JKU on anonut muutamia pm-kisoja Jyväskylään, mutta ne varmistuvat vasta myöhemmin keväällä. Kesällä on siis pyrkimys päästä järjestämään useita kilpailuita myös alle 15-vuotiaille. Pidetään kaikki peukkuja ja pestään käsiä, jotta kesän kilpailukausi järjestyy!

 

Artikkelikuva: SUL/Photo Jean-Marie Hervio / KMSP