SM-maastot päästiin juoksemaan aurinkoisessa säässä

Keväältä syksylle siirretyt SM-maastot kilpailtiin viikonloppuna Kurikassa. Mestaruuteen juoksi M19 sarjan kuuden kilometrin matkalla Eemil Helander, joka tyylitteli mestaruuteen yli puolen minuutin erolla seuraavaan. P15 sarjan neljällä kilometrillä Luukas Kontro oli vahvin loppukirissä. Miesten neljän kilometrin juoksussa Otto Kaario puristi kuudenneksi. Miesten joukkue, Otto Kaario, Jussi Eskola ja Juho Ylinen, sijoittui kolmanneksi.  N22 sarjassa nähtiin tiukkaa taistelua sijoituksista viime metreille saakka, kun Siiri Rainio kiri kuudenneksi pitkän loppukirinsä ansiosta eikä viides sijakaan kauaksi jäänyt. N22 joukkue, Siiri Rainio, Heini Ikonen ja Heidi Haapamäki, sijoittui hopealle. Naisten 10 kilometrillä Katri Niemistö juoksi kahdeksanneksi ja 10 kilometrin sekajoukkue, Katri Niemistö, Elina Heikkinen ja Juho Ylinen, sijoittui kolmanneksi. Venla Saari, Iiris Helander ja Kiia Paavola sijoittuivat hopealle N17 sarjan joukkuekilpailussa. SAUL:n SM-maastoissa Jani Lakanen juoksi M40 sarjan kuudella kilometrillä pronssille. Jaana Kiminkinen sijoittui hopealle N55 sarjan neljän kilometrin matkalla ja Mari Hyyppä N50 sarjan hopealle.

SM-maastojen tulokset

SAUL:n SM-maastojen tulokset 

Kuvat: Ari Nummela