SAUL SM-kisat Jyväskylässä 10.-13.9.2020 JKU juhlaa

SAUL SM kotikisat sujuivat kaikista poikkeusjärjestelyistä ja sääoloista huolimatta sujuvasti ja keräsivät kiitosta kisailijoilta. 

JKU:n urheilijat menestyivät kisoissa erinomaisesti ja seuramme oli selkeästi kisojen paras seura niin mitalien määrässä kuin pisteissä laskettuna. Varsinkin naisten rynnistys oli jälleen huikea, sillä naiset keräsivät yhteensä 100 mitalia (30 kultaa, 39 hopeaa, 31 pronssia)! Parhaimmiksi ikäluokiksi nousivat N35, N40, M40, N65 ja N70. Kisojen kolmoisvoitot nähtiin N40 moukarissa, jossa JKU:n naiset Mia Junikka, Susanna Riekkinen ja Hanna Parkkonen ottivat kolmoisvoiton sekä N65 korkeudessa ja 3-loikassa, jossa Maire Ahonen, Tuula Ahonen ja Merja Pulkkinen pokkasivat mitalit. 

JKU onnittelee kaikkia osallistujia ja kiittää isosti toimitsijaryhmää valtavan hienosta työstä kisojen onnistumisen hyväksi!

Osa urheilijoistamme jatkaa vielä kautta tulevana viikonloppuna SM-maratonilla ja SM-heitto-ottelussa sekä reilun viikon kuluttua SM-maastoissa. Tsemiä loppurutistukseen!