Harjulla nähtiin uusi SE P13 4×600 metrin viestissä

Keski-Suomen pm-viestit kilpailtiin keskiviikkona 26.8. Harju täyttyi jälleen lasten ja nuorten ilosta ja kannustuksesta, kun omia joukkueita tsempattiin kohti parempia suorituksia. Viesteihin mahtui mukaan myös hienoja ja rohkeita lajikokeiluja, kun useampi nuori urheilija juoksi ensimmäistä kertaa aidat aitaviestissä ja uskaltautui kokeilemaan hieman pidempääkin matkaa joukkueen vuoksi. Kovien kamppailuiden lisäksi Harjulla juostiin hurja aika P13 sarjassa. Joukkue Konsta Vuorela, Lauri Lakanen, Valtteri Kinnunen ja Kalle Tossavainen juoksivat 4×600 metrin viestissä ajan 6.29,92, joka on uusi ikäkausiennätys. Entinen ennätys 6.36,71 oli Turun Urheiluliitolla ja se oli juostu vuonna 2003.

Mahtavia suorituksia nähtiin myös pm-viestien lisälajissa, kun JKU:n 11-vuotiaiden viestijoukkueet juoksivat 4×60 metrin aitaviestissä uudet piiriennätykset. T11 sarjan piiriennätys kirjataan nykyään 40,97. Joukkueessa juoksi Riina-Lotta Nalkki, Kiira Kahilainen, Venla Salminen ja Pihla Hyyppä. 11-vuotiaat pojat juoksivat ajan 43,03 joukkueella Onni Erkkilä, Niilo Hämäläinen, Jiri Hokkanen ja Kasperi Möttönen, myös JKU:n kakkosjoukkue, Julius Auvinen, Juho Suonsaari, Erkka-Voitto Heinonen ja Santeri Manninen, juoksivat alle entisen piiriennätyksen ajalla 46,14.

Kaikki tulokset.