Verso-tiimin blogi: Sponsorit mahdollistavat huipulle tähtäämisen

Kilpailen kesäisin juoksussa ja talvisin hiihdossa. Vielä en tiedä kumman lajin valitsen pääläjikseni, koska olen pystynyt kehittymään hyvin molemmissa lajeissa. Lajivalinta on lähitulevaisuuden kysymys. Yksi asia on kuitenkin varma. Hyvät yhteistyökumppanit ovat todella tärkeitä molemmissa lajeissa ja mahdollistavat ammattimaisen keskittymisen urheilemiseen kohti kansainvälistä tasoa.
 
Hiihdossa tärkeinä sponsoreina toimivat välinevalmistajat ja huolto. Ne ovatkin erittäin välttämättömiä, koska välineillä on lajissa suuri rooli ja ne ovat melko kalliita ostaa. Juoksuun ei tarvita samalla tavalla useita välineitä kuin hiihtoon, mutta esimerkiksi leiritykseen ja lihashuoltoon juoksijatkin tarvitsevat usein tukea. Myös lenkkareita ja treenivaatteita kuluu vuodessa aika paljon. Jos tavoittelee juoksussa kansainvälistä tasoa, ulkomailla ja korkealla leireily on välttämätöntä.
 

Kuvat: Heidi Lehikoinen


Terveellinen ja monipuolinen ravinto on kaikille urheilijoille ensiarvoisen tärkeää. Siihenkin urheilijoilla kuluu rahaa. Sponsorituloilla voidaan panostaa kokonaisvaltaisesti ammattimaisempaan urheilemiseen juuri esimerkiksi laadukkaan ruoan kautta.
 
Olen erittäin iloinen Verso-tiimin tarjoamasta tuesta minun urheilijan urallani. Kiitos siis kaikki yhteistyökumppanit Verso-tiimin takana. On hienoa olla mukana tiimissä, joka tarjoaa tukea, tsemppiä ja kannustusta, muutenkin kuin rahallisessa muodossa. Verso-tiimi luo hyvää yhteishenkeä, joka on suuri voimavara urheilussa. Yhdessä tavoittelemme arvokisoja ja niissä menestymistä.
 
Haluan toivottaa kaikille hyvää kesää ja eritoten JKU:n ja Verso-tiimin jäsenille onnistuneita suorituksia ja hienoja hetkiä yleisurheilukentillä!
 
Eemil Helander
 
Verso-tiimi on JKU:n huippu-urheilutiimi, jonka tavoitteena on, että jatkossa yhä useampi JKU:n urheilija kilpailee kansainvälisellä tasolla. Verso-tiimin urheilijoiden ja valmentajien parempia toimintaedellytyksiä on mahdollistamassa Hotelli Verso, Mehiläinen, Valmet, Samla Capital, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ja RockOn.