Kesän kilpailukausi käyntiin keihäskisalla

Yleisurheilukausi pyörähtää käyntiin Harjulla miesten ja naisten keihäänheiton kutsukilpailulla maanantaina 1.6. Urheilijoille ja valmentajille on kilpailusta luvassa tärkeää tietoa harjoitteluun, sillä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus tekee kilpailuheitoista heittoanalyysejä. Naiset aloittavat kilpailunsa klo 12.45 ja miesten keihäs heitetään klo 14.15 alkaen.

SUL:n tiedotteessa Toni Keränen lähtee kesän ensimmäiseen kilpailuun maltillisin mielin ja toivoo tuloksen olevan lähempänä 80 metriä, vaikka kesän tavoitteena on rikkoa 80 metrin rajapyykki. Keräsen kaima Toni Kuusela on puolestaan kertonut STT:lle, että seiskalla alkavat tulokset eivät enää miellytä miestä. JKU:n näkökulmasta maanantaina saa jännittää joko Harri Leivosen valmentama Lassi Saarinen rikkoo JKU:n seuraennätyksen 77,32. Petri Castrenin keihään seuraennätys täyttää tänä vuonna 30 vuotta.

Kilpailuun on yleisölle vapaa pääsy. JKU pyytää mahdollista yleisöä katsomaan kilpailua pääkatsomossa väljästi istuen. Kahviopalvelut ovat yleisön käytettävissä kilpailun ajan. Keihäskilpailun live-tulokset päivittyvät tänne http://live.tuloslista.com/7464. Livestream lähetetään keihäskisasta JKU:n YouTube-kanavalla, JKUvids. Livestreamiin pääset tästä.

Ilmoittautuneet:

Miehet

Naiset

Toni Keränen 

Jatta-Mari Jääskeläinen 

Juho Järvinen 

Suvi Kemppainen 

Lassi Saarinen 

Anni-Linnea Alanen 

Jere Salo 

Siiri Elomaa

Jarmo Marttila 

Julia Valtanen 

Toni Kuusela 

Minna Hollanti 

Teemu Narvi 

Sanne Erkkola 

Aleksi Yli-Mannila 

 

Taneli Juutinen 

 

Juho Takanen 

 

Kilpailukausi Harjulla jatkuu lauantaina 6.6. Harju Cupin merkeissä.