JKU palaa asteittain normaalitoimintaansa touko-kesäkuun aikana perustuen Suomen hallituksen, THL:n, SUL:n, Olympiakomitean ja Jyväskylän kaupungin päätöksiin

Kilpailut
JKU on perunut kilpailunsa toukokuun loppuun saakka. Kilpailukausi käynnistyy kesäkuun aikana ja siitä informoidaan toukokuun aikana tarkemmin. 

Urheilukoulu ja Liikuntaleikkikoulu
Kesän toiminta käynnistyy suunnitelman mukaan, 
voimassa olevia rajoituksia ja määräyksiä tarkasti noudattaen. Lisäinformaatiota ja toimintaan ilmoittautuminen: www.jku.fi 

Kilpaurheilukoulut ja alle 15-vuotiaiden Valmennusryhmät
Kilpaurheilukouluissa ja alle 15-vuotiaiden Valmennusryhmissä palataan yhteisharjoitteluun ryhmän vastuuvalmentajan johdolla 14.5 alkaen, voimassa olevia rajoituksia ja määräyksiä tarkasti noudattaen. Harjoittelu tapahtuu osittain kaupungin ulkoliikuntapaikoilla JKU:n vuoroilla ja muilla harjoituspaikoilla tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. JKU:n urheilukenttävuoroilla harjoittelee toukokuun ajan maksimissaan kolme 10 henkilön ryhmää kerrallaan. JKU:n vuorojen käytöstä informoidaan tarkemmin ennen yhteisharjoittelutoiminnan käynnistymistä. Mikäli urheilija ei halua vielä toukokuussa palata ryhmän yhteisharjoitteluun, niin omatoimista ohjelmoitua harjoittelua on mahdollista tehdä ryhmän vastuuvalmentajan laatimien ohjeiden mukaan. Myös harrasteryhmät ja Tervetuloa yleisurheiluun –ryhmä palaavat mukaan harjoitustoimintaan 14.5. alkaen. Tarkempaa tietoa harjoittelusta saatte oman ryhmän vastuuvalmentajalta ja JKU:n sektorivastaavilta. 
 

Yli 15-vuotiaiden valmennustoiminta ja huippu-urheilu
Yli 15-vuotiaiden Valmennusryhmissä ja yläkouluvalmennusryhmässä tavoitteellista toimintaa jatketaan valmentajien henkilökohtaisen ohjelmoinnin mukaan. Harjoittelu tapahtuu 14.5. alkaen kaupungin ulkoliikuntapaikoilla JKU:n ja Urheiluakatemian (JUA:n) vuoroilla sekä muilla harjoituspaikoilla tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. U
rheilukenttävuoroilla harjoittelee toukokuun ajan maksimissaan kolme 10 henkilön ryhmää kerrallaan. JUA:n ja JKU:n vuorojen käytöstä informoidaan urheilijoita ja valmentajia tarkemmin lähipäivinä. Harrasteryhmä palaa mukaan harjoitustoimintaan 14.5. alkaen.

Aikuisurheilijat ja juoksutoiminta
Mastersurheilutoiminta jatkuu ohjattujen harjoitusten osalta 14.5. Toiminnassa on joitain muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta toiminta pyritään käynnistämään lähes täydessä laajuudessa pienryhmätoimintana. Harjoitukset julkaistaan aikuisurheilun Nimenhuuto -palvelussa vkon 19 aikana. Aikuisten kesän urheilukoulutoiminta käynnistyy 3.6.    

Finlandia valmennusryhmän harjoittelu jatkuu normaalisti kesäkuussa. Kesän juoksukoulu alkaa 1.6 (ilmoittautumiset www.jku.fi/juoksukoulu).

Tarkentavat tiedotteet lähetetään sektoreittain.

 
JKL 6.5.2020
JKU:n johtokunta