JKU Huipputreenit käynnistyivät

JKU:n huippu-urheilijat tsemppaavat kilpaurheilukoululaisia ja valmennusryhmäläisiä omatoimiharjoitteluun JKU Huipputreeneissä. JKU Huipputreenit järjestetään tiistaisin klo 18.00 JKUvids YouTube-kanavalla. Huipputreeneissä pääset tekemään noin puolen tunnin kotitreenin JKU:n huippu-urheilijoiden kanssa. Huipputreenit jäävät JKU:n YouTube-kanavalle tallenteina, jotta treenin voi tehdä myös myöhemmin uudelleen. Ensimmäisessä JKU Huipputreenissä 14.4. harjoiteltiin Elmo Lakan kanssa erilaisia hyppelyitä ja liikkuvuutta. Tiistaina 21.4. vuorossa on lihaskuntoa ja liikehallintaa Julia Enarvin ja Ilari Mannisen kanssa. Miten Julia ja Ilari selviävät Elmon heittämästä haasteliikkeestä? Pystytkö sinä suoriutumaan kotona yhtä hyvin kuin Julia ja Ilari liikehallintaa vaativista liikkeistä?

https://www.youtube.com/user/JKUvids