SM-hallien ensimmäinen päivä oli JKU:lle pronssinen

Naisten tasaisessa pituuskilpailussa JKU:n Emmi Mäkinen sijoittui kolmanneksi tuloksella 612 jääden vain kaksi senttiä mestaruuden voittaneesta KU-58:n Anne-Mari Lehtiöstä. ”Olen iloinen tästä vaikeiden vuosien jälkeen. Vähän harmittaa, kun pitkät hypyt tuli lankun takaa, yhtä lukuun ottamatta. Huomenna juostaan täysillä viesti. Mennään niin sanotusti urku auki ja muille näytetään kantapäitä”, Emmi iloitsi mitali-Mariannen kanssa.

Tasainen oli myös naisten 60 metrin finaalin hopeataisto mestari Lotta Kemppisen vanavedessä. JKU:n Aino Pulkkinen ja Espoon Tapioiden Anna Pursiainen kurottivat maaliin samassa ajassa, 7,45. Hopea meni kuitenkin tällä kertaa Espooseen ja Ainon oli tyytyminen pronssiin. ” Ärsyttää, kun hävisin hopean kahdella tuhannesosalla. Ennätykseen olen tyytyväinen. Huomenna sitten raivolla 200 metriä ja viesti. Erityisesti enkka-Marianne maistuu hyvältä”, Aino iloitsi kahden Marianne-karkin kanssa. Sunnuntaina on vuorossa erityisesti JKU:n kannalta mielenkiintoisia lajeja, kuten 60 metrin aidat, 200 metriä ja naisten 800 metriä sekä SM-hallikisat päättävät viestit. Huomenna selviää onnistuuko JKU puolustamaan Kultaista juoksijaa.