Nalle haastaa itsensä Finlandia Marathonille!

Jyväskylän Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen on päättänyt jälleen aloittaa kuntoilun. Tällä kertaa Nallen tavoitteena on juosta Finlandia Marathonilla lauantaina 19.9. puolimaraton tai perjantaina 18.9. Valon kymppi, mikäli Kirittärien peli osuu puolimaratonin kanssa päällekkäin. Nalle on ottanut tänään ensimmäisen askeleen kohti tavoitetta ja ilmoittautui JKU:n ja Sports Lab Jyväskylän Finlandia Valmennusryhmään. Valmennusryhmä aloittaa harjoittelun, JKU:n entisen kestävyysjuoksija fysioterapeutti Tommi Liikasen johdolla, kohti Finlandia Marathonia viikolla 8. Seuraa Nallen matkaa kohti parempaa kuntoa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden instagramissa @JyvKu. JKU toivottaa Nallen tervetulleeksi valmennusryhmäänsä. Ilmoittautuminen Finlandia Valmennusryhmään päättyy 9.2., jos sinäkin haluat tulla harjoittelemaan Nallen kanssa.