Hurja määrä ennätyksiä Hipposhalleissa

Hipposhallien toinen kilpailupäivä käynnistyi sähäköillä 60 metrin spurteilla. Miesten kisan voiton vei Oulun Pyrinnön Samuel Purola ajalla 6,75. Tiukan kisan kakkoseksi kurotti Kankaanpään Seudun Leiskun Ville Myllymäki 6,77 ajalla. Naisten 60 metrin juoksun voitti synttärisankari Aino Pulkkinen JKU:sta, 7,55 ajalla. Kiuruveden Urheilijoiden Sara Francis oli toinen, 7,58 ja kolmanneksi heittäytyi JKU:n Anniina Kortetmaa, joka on toipumassa talven pienestä reisivammasta pikkuhiljaa kohti maksimivauhteja.

Naisten 3-loikan voitti Imatran Urheilijoiden Senni Salminen 13,73 tuloksella. ”Tämä oli toinen loikkakisa tällä hallikaudella. Nopeutta on tullut lisää, niin on ollut vaikea tehdä hyppyjä kovemmasta vauhdista. Nyt alkaa sujumaan. Olen tyytyväinen kahteen parhaaseen hyppyyn. Kisaan seuraavan kerran viikon päästä hallimaaottelussa Liikuntamyllyssä ja sitten SM-hallikisat Tampereella. Tulen kesällä Jyväskylän Motonet GP-kisaan hyppäämään kolmiloikkaa.” Senni paransi Hipposhalleissa 3-loikan halliennätystään 17 senttiä. Sennin kaksoisveli Kalle voitti miesten pituuden 745 tuloksella.

Turun Toverien Milja Thureson juoksi naisten 400 metrin voittoon 55,25 ajalla. ”Ihan hyvin meni, mutta juoksin ensimmäiset 200 metriä vähän liian kovaa. Kuvittelin ehkä itsestäni liikoja. Pakko oli kokeilla lähteä kovempaa, että tietää sitten oikean vauhdin.  Kauden ensimmäinen nelkku, niin ei pystynyt ihan rentoon suoritukseen. Kiva, että täällä oli 400 metrin kisa. Sitä on nyt treenattu. Ensiviikonloppuna kisaan joko Turussa tai sitten maaottelussa Helsingissä”, Milja pohti juoksun jälkeen.

Naisten tasaisen korkeuskilpailun voitti Lahden Ahkeran Heta Tuuri ylitettyään 179 ensimmäisellä yrityksellä. Toinen sija jaettiin Mikkelin Kilpa-Veikkojen Jessica Kähärän ja Karhulan Katajaisten Ilona Äyräväisen kesken samalla 179 tuloksella. Keuruun Kisailijoiden helmikuussa 15-vuotta täyttävä Tuuli Järvinen hyppäsi korkeutta 174 ja voitti T15 korkeuskilpailun.

Viikonlopun hitiksi nousi PB-corner, jonne urheilijat kävivät laittamassa allekirjoituksensa ja tuloksen, kun tekivät uuden ennätyksen. Merkintöjä tauluun tuli molempina päivinä reilusta. Sunnuntaina jopa niin paljon ettei viimeiset nimmarit enää meinanneet mahtua.

Kaikki tulokset löytyy täältä. Videoita Hipposhalleista tulossa pian JKU:n YouTube-kanavalle, JKUvids.