JKU varmisti viikonlopun Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kisoissa SAUL-maljan voiton!

Kauden viimeiset SAUL SM-kisat kisailtiin kuluneena viikonloppuna kun maratoonarit ja ottelijat suorittivat omia kisojaan menestyksekkäästi. JKU:n mastersurheilijat onnistuivat nyt toistamiseen nappaamaan voiton SAUL maljakisassa, johon lasketaan kaikki vuoden aikana käytävät Suomen aikuisurheiluliiton alaiset SM-kisat yleisurheilun, hiihdon ja luistelun osalta. Loistosuoritus urheilijoiltamme! 
 
SAULn SM-maraton kilpailtiin lauantaina 21.9. Rantamaraton yhteydessä Espoossa. JKU:sta mukana oli kolme juoksijaa. Kolmikko (Jani Hartonen M40, Harri Paananen M60 ja Timo Rantanen M75) otti joukkuekisan pronssia M40 sarjassa. Lisäksi henkilökohtaisen hopean nappasi Timo M75 sarjassa.
 
SAUL SM-moniottelut kilpailtiin 21.-22.9. Helsingin legendaarisella Eläintarhan kentällä. Annika Savolainen otteli uudet SE pisteet 3976 N60-sarjassa. Annikan lisäksi voittoisan ottelun teki N50 sarjan Kirsti Siekkinen ja M35 sarjan Juha Saarisilta. Hopealle N45 sarjan Anne Yli-Olli ja pronssia N40 sarjan Anette Mehtälä. 
 
Isot onnittelut kaikille vuoden aikana pisteitä keränneille urheilijoille!