SM-kisojen triplaviikonloppu

Tulevana viikonloppuna 9.-11.8. kilpaillaan kolmet yleisurheilun SM-kilpailut. Aikuisurheilijat kilpailevat suomenmestaruuksista Turussa, 16-17-vuotiaat Kankaanpäässä ja 14-15-vuotiaat Lahdessa.

Kankaanpäässä JKU:n nuoret jatkavat taistelua Kalevan maljasta, sillä nuorten 16-17-vuotiaiden SM-kisoista kuusi parasta saa Kalevan malja -pisteitä. JKU on tällä hetkellä Kalevan maljan pisteissä kolmantena viisi pistettä HKV:n takana ja 19 pistettä Lahden Ahkeran perässä. Kankaanpäässä JKU:lla on asettaa viivalle huippujoukkue mm. EYOF-urheilijat Alisa Virtanen ja Jonatan Kinnunen sekä useampi edellisvuosien SM-mitalisti, kuten Heidi Salminen, Wilhelmiina Harju, Leevi-Kalle Heikkilä, Emmi Pennanen, Aada Koppeli, Arttu Peltola ja Dani Lirkki.  Nuorten SM-kisoissa kilpaillaan mestaruuksien lisäksi myös 17-vuotiaiden Ruotsi-ottelupaikoista.

Lahdessa järjestetään nuorimpien 14-15-vuotiaiden SM-kilpailut. Lahdessa SM-kilpailuissa toimimista, kilpailemista ja menestymistä harjoittelee 25 JKU:n nuorta urheilijaa.

16/17 SM-kisojen aikataulu, urheilijalistat ja tulokset https://www.leisku.fi/sm/

14/15 SM-kisojen aikataulu, urheilijalistat ja tulokset https://www.lahdenahkera.fi/seura/kilpailukalenteri/sm14-15/