JKU matkalla Seuracupin Superfinaaliin

Saarijärvellä kisailtiin tiistaina Seuracupin toinen osakilpailu. JKU:n joukkue keräsi 15 601 pistettä Saarijärvellä ja kun tuohon lisätään ensimmäisen osakilpailun huikea pistepotti 17 279 pistettä, on JKU:n Seuracupin pisteet piirikisojen jälkeen 32 880 pistettä. Näillä pisteillä JKU on tällä hetkellä menossa superfinaaliin. Piirikisojen lopullinen tilanne on selvillä torstaina 8.8., kun viimeisetkin piirikisat on järjestetty eri puolilla Suomea. Tämän vuoden piirikisoista JKU:n joukkue urheili 195 pistettä enemmän kuin viime vuonna ja 658 pistettä enemmän kuin vuonna 2017. Seuracupin finaali on hieman uudistunut ja tänä vuonna uutena juttuna on Superfinaali, johon pääsee seitsemän parasta seuraa. Lisäksi tänä vuonna Superfinaalissa kilpaileekin kaksi urheilijaa per seura jokaisessa lajissa. Superfinaali järjestetään 31.8. Seinäjoella.