Masters-toiminta laajenee, tiistaina kilpailtiin Harjulla Mastersien voimin

JKU Masters – harjoituskilpailut kisattiin 25.6. Harjun stadionilla. Vaikka kilpailut olikin tarkoitettu yli 30-vuotiaiden yleisurheilijoiden kilpailuiksi, myös muutamat ”alaikäiset” intoutuivat lähtemään kisaan mukaan. ”On tosi mukavaa, kun meille järjestettiin mahdollisuus päästä kotikentällä kisaamaan”, kommentoi Anne Yli-Olli, joka oli yksi illan osanottajista. Jälleen kerran Harjun stadion tarjosi hyvät kilpailukelit sateen tauottua ennen kilpailujen alkua. Tilastopajan tuloslistat täyttyivätkin SB (season best) ja PB (personal best) merkinnöistä, vaikka kaikki eivät olleet tuloksiinsa tyytyväisiä. ”Omilla tuloksilla ei voi kehuskella, mutta toivottavasti tästä on suunta enemmän eteen ja ylöspäin. Vaikka se, että itse onnistuu suorituksissaan on toki tärkeää, niin itsellä suurin syy harrastamiseen ja kisailuun on mahtava porukka, kunnossa pysyminen ja tekemisen ilo. Oli kiva nähdä myös ensikertalaisia mukana. Pääkisat itsellä ovat elokuussa Turussa, jossa järjestetään aikuisyleisurheilun SM-kisat. Tavoitteena on pysyä terveenä ja hyvässä kunnossa sekä lajissa kuin lajissa oman ennätyksen tekeminen olisi hieno juttu myös”, Anne pohti omaa suoritustaan, yleisurheiluharrastuksen tärkeyttä ja kauden tavoitteitaan. Tavoitteista puheen ollen N55 joukkue yritti Harjulla uutta suomenennätystä 4×100 metrillä, mutta tällä kertaa ennätyksestä jäätiin vielä reilun sekunnin verran. Ehkäpä sitten ensi kerralla.

Tulokset löytyvät täältä.

Kuva: Kuvapalvelu Kujala & Zitting