Huikea joukkue ja hyvä taistelu ei tällä kertaa riittänyt A-sarjapaikan säilyttämiseen Euroopan cupissa.

ECCC (eli seurajoukkueiden Euroopan cup) kisattiin viime viikonloppuna Espanjan Castellonissa. JKU edusti Suomea naisten sarjassa. JKU sijoittui viime vuonna toiseksi Tampereella B-sarjassa ja nousi täksi vuodeksi A-sarjaan ensimmäistä kertaa. Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun Suomen joukkue kilpaili korkeimmalla A-tasolla. JKU sijoittui Castellonissa seitsemänneksi ja kohtalona oli tipahtaminen takaisin B-sarjaan. Eroa kuudenneksi sijoittuneeseen Tanskan Spartaan, eli A-sarjassa säilymiseen, jäi kahdeksan pistettä. JKU:lla oli asettaa viivalle kilpailukykyinen joukkue, mutta taso Euroopan kärjessä oli vielä liian kova. Monella maalla oli joukkueessa mukana arvokisamitalisteja, kuten 100m Euroopan mestari Ivet Lalova-Collio (Enka/Turkki), 5 000m ja 10 000m Euroopan mestari Yasemin Can (Enka/Turkki) ja 3-loikan Euroopan mestari Patrísia Mamona (Sporting Clube de Portugal/Portugali). Euroopan seurojen taso on nyt käyty katsastamassa ja nälkä palata takaisin A-sarjaan on kovempi kuin koskaan.

JKU:n ECCC-joukkueessa urheili (tulos perässä):