Pm-sisulisäottelut kilpailtiin aurinkoisella Harjun stadionilla sunnuntaina

Keski-Suomen piirinmestaruusottelut kilpailtiin aurinkoisella Harjun stadionilla sunnuntaina 19.5. Helteisessä säässä (ainakin Harjun lämpötilamittarin mukaan) junnut kohensivat ennätyksiään vuoro toisensa perään. Pm-ottelut myös avasivat kilpailukauden kenttä- ja ratakisojen osalta suurimmalla osalla osallistujista. Otteluun ilmoittautuneita oli yhteensä 109, 38 poikaa ja 71 tyttöä. Otteluissa oli tänä vuonna hyvä tekemisen meininki ja urheilijat olivat reippaalla asenteella liikkeellä. Ottelut ovat hyvä paikka harjoitella kilpailemista, sillä ottelulajeihin mahtuu onnistumisia, mutta myös heikompia suorituksia. Ottelut ovatkin hyvä paikka opetella pienten pettymysten sietämistä, sillä harvoin jokaisessa ottelulajissa tulee huippusuoritus. Onneksi kuitenkin joskus käy niin, että kaikki lajit sujuvat kuin unelma.

JKU:laisista piirinmestaruuteen ylsivät:

P9 3-ottelu Kasperi Möttönen 735p.

T9 3-ottelu Kiira Kahilainen 724p.

P10 3-ottelu Onni Erkkilä 922p.

T10 3-ottelu Riina-Lotta Nalkki 844p.

T12 4-ottelu Nea Koppeli 1487p.

T13 4-ottelu Pihla Tiihonen 1666p.

P15 5-ottelu Joonas Lapinkero 3099p.

T15 5-ottelu Alisa Seilonen 2343p.

Pm-otteluiden lisäksi Harjulla kilpailtiin N17 seipäässä ja yleisen sarjan sekä masterssien keihäässä ja kuulassa. N60 sarjan keihäässä Merja Vuorinen heitti uuden N60 sarjan Suomen ennätyksen, 27,08. ECCC-kilpailuun valmistautuva Sonja Alasalmi heitti naisten keihästä 45,05, joka ylittään naisten A-luokan viidellä sentillä.

Pm-moniotteluiden ja kansallisten kilpailuiden tulokset.

Myös Tampereen Ratinassa kilpailtiin viikonloppuna otteluiden merkeissä. Miesten 10-otteluun osallistui JKU:n Tuomas Valle, joka otteli yhteensä 6552 pistettä. Naisten 7-ottelussa JKU:n Elisa Oksanen törmäsi ensimmäisessä lajissa 100m aidoissa aitaan ja joutui jättämään ottelun kesken.

Aluemestaruusotteluiden tulokset.