JKU:n kausi komeasti käyntiin – voitto nuorten seuraottelussa

Perinteinen nuorten alle 15-vuotiaiden seuraottelu Jyväskylän Kenttäurheilijat – Tampereen Pyrintö – Oulun Pyrintö – Kuopion Reipas oteltiin tänä vuonna Jyväskylän Hipposhallissa. Viisi edellistä kamppailua voittanut Tampereen pyrintö sai tällä kertaa katsella isäntäjoukkue JKU:n kantapäitä kun kotijoukkue rynni voittoon 309 pisteellään, Tampereen Pyrinnön pisteet olivat 252, Oulun pyrinnön 178 ja Kuopion Reippaan 67. Seuraottelua on järjestetty vuodesta 1995 alkaen eli kyseessä oli 25-vuotisjuhlaottelu. Tämä oli vasta toinen kerta (edellinen 2013) kun JKU voitti tämän kaksimiehisin joukkuein käytävän ottelun.  Tämänkertainen pistemäärä oli lisäksi koko ottelun historian paras. JKU:n joukkueen kokoamisesta vastannut nuorisovalmennuspäällikkö Antti Mero jr. kertoi pitkäjänteisen valmennusryhmätoiminnan ja valmentajien osaamiseen panostamisen tuottavan nyt tulosta.

Tulokset: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=18&nid=23415