LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa JKU:n pääyhteistyökumppanina

Kuvassa JKU:n Markku Koistinen sekä Lähitapiolan Nina Vesterinen ja Sebastian Siukonen

LähiTapiola Keski-Suomi ja Jyväskylän Kenttäurheilijat jatkavat yhteistyötään pääyhteistyötasolla. JKU käyttää itse LähiTapiolan palveluja ja on todennut ne luotettaviksi, laadukkaiksi ja toimiviksi. Myös hinnoittelu on osunut oikeaan. Suomen johtava yleisurheiluseura suositteleekin LähiTapiolan palveluja kaikille jäsenilleen ja sidosryhmilleen. LähiTapiola Keski-Suomi tarjoaa vakuutus- ja sijoituspalveluja keskisuomalaisille kokonaisvaltaisesti. Pitkäaikaiselle kumppanilleen, JKU:lle, LähiTapiola haluaa sopimuksen myötä luoda edellytyksiä kehittää edelleen monipuolista toimintaansa. Tärkeää on taata mahdollisimman monelle liikkujalle hyvä ja terve harrastus, sekä samaan aikaan antaa mahdollisuus lahjakkaimmille nousta kohti huippua.