WMA:n MM-kilpailut Malagassa

22. Mastersien MM-yleisurheilukilpailut Espanjan Malagassa käytiin 4.-16.9.2018. MM-Malagaan oli ilmoittautunut peräti 8197 urheilijaa n. 100 maasta. Suomesta ilmoittautui 200 urheilijaa (67 naista ja 133 miestä). Suomi sijoittui mitalitilastossa seitsemännelle sijalle 79 mitalilla. Tällä kertaa Suomen naiset saivat enemmän mitaleita kuin miehet (41/38).

JKU:sta mukana oli 12 urheilijan joukko edustaen seuraamme jälleen erinomaisesti. MM-kultaa voittivat Pirjo Karetie W75 5000 m kävelyssä ja Terhi Kokkonen W70, 80 m aidoissa. Molemmat naiset olivat myös mukana N70 sarjan 4 x 100 m kultajoukkueessa sekä rohmusivat myös muita mitaleita. Pirjon saavutti 10 km kävelyn hopean ja Terhi oli sekä 3-loikan että 200 m aitojen hopealla ja pituuden pronssilla. JKU:n urheilijoista lisäksi Leena Tenhu saavutti mitalin, kun N60 sarjan naisille ripustettiin pronssiset mitalit kaulaan 4 x 100 m viestissä.

Reissukuulumisista päätellen matka on ollut kaikille oikein onnistunut, joten isosti onniteluita kaikille osallistujille.

Seuraavaksi mastersurheilijamme kilpailevat ensi viikonloppuna SM-maantiekympillä ja SM-otteluissa.