JKU:n mastersurheilijat ryöstöretkellä Lappeenrannassa

SAUL SM-viestit oli alusta saakka JKU juhlaa. Epäonnistumisia nähtiin erittäin vähän, vaikka yleensä viesteissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Merkille pantavaa oli, että kaikki yli 50 osallistunutta urheilijaamme oli jossain lajissa mitaleilla. Paluumatkan bussissa oli kilokaupalla mitaleita mukana.

Kovimmista saavutuksista vastasi tällä kertaa N55 ikäluokan naiset, jotka juoksivat sekä pika- että ruotsalaisviestissä uuden seurajoukkueiden SE:n. Joukkueessa juoksivat Anne Virkalahti, Leena Tenhu, Jaana Saarinen ja Annika Savolainen.

JKU oli ylivoimaisesti kisojen paras seura niin mitalien kuin pisteiden valossa. Tänä vuonna taidetaan taistella tosissaan SAUL:n kokonaismaljasta, johon lasketaan yleisurheilun ohella myös hiihto ja luistelu. Elokuussa Helsingissä käytävät SM-kisat ovat maljakisassa isossa roolissa.

Isosti onnea kaikille viestinviejille ja hyviä treenipäiviä kohti seuraavia kisoja!