Junior Indoor Meeting Hipposhallissa

Jyväskylän Kenttäurheilijat järjestää valtakunnallisen Junior Indoor Meeting eli JIM-kisan nyt lauantaina Hipposhallissa. Kisoihin on ilmoittautunut kaikkiaan 280 kilpailijaa ja lajisuorituksia nähdään yli 600. Suurimmalla joukkueella on mukana luonnollisesti kotiedun turvin JKU, mutta hyvänkokoinen joukkue on mm. Keski-Uudenmaan Yleisurheilulla. 

 
Hipposhalli tarjoaa erinomaiset puitteet tälle talvikauden päätöskisalle. Vuonna 1992 valmistuneessa hallissa on järjestetty useita merkittäviä yleisurheilukilpailuja mm. SM-hallit neljä kertaa ja veteraanien MM-hallit vuonna 2012. Kiertävät juoksut suoritetaan virallisella 200m pitkällä ja kallistetuin kaartein varustetulla juoksuradalla ja kenttälajeihin saadaan kilpailun nopeuttamiseksi järjestettyä kaksi suorituspaikkaa lajia kohden.
 
Kisat alkavat klo 12 ja kestävät klo 17 asti. Tervetuloa!
 
Lisätietoja; http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21110