Hipposhalleissa 360 urheilijaa

JKU järjestää Hipposhallien toisen osan nyt lauantaina klo 12 alkaen. Kisoihin on lmoittautunut kaikkiaan 364 urheilijaa. Lajisuorituksia nähdään noin 500. 

KIlpailuissa on mukana junioreita aina 9-vuotiaasta alkaen ja jatkuen aikuisurheilijoihin eli entisiin veteraaneihin saakka. JKU:n tapa tarjota toimintaa kaiken ikäisille toimii myös kilpailuissa. Isäntäseura onkin mukana kisojen suurimmalla urheilijakaartilla, noin 160 urheilijalla.
 
Samaan aikaan Uppsalassa käytävä Pohjoismainen hallimaaottelu verottaa yleisen sarjan kärkipään tekijöitä, mutta monia koviin tuloksiin pystyviä urheilijoita on mukana. JKU:n ykkösaituri Elmo Lakka tykittää tällä kertaa sileän 60m. Miesten pituudessa nähdään kaksi yli 8 metrin miestä kun Kajaanin Kipinän Henri Väyrynen haastaa toissakesän EM-viitosen Vaasan Kristian Bäckin. Naisissa mielenkiintoinen kisa on korkeuden itä-länsi ottelu, Jessica Kähärä Mikkeli vs. Elina Smolander Lapua
 
Lisätiedot, urheilijat ja aikataulut: https://jku.fi/kilpailut/